Tjenester

Bohlin Gruppen jobber for lokal utvikling, og har i hovedsak fem virksomhetsområder. Disse omfatter eiendom, aktiv forvaltning, bemanning, forretningsutvikling og investeringer.

Eiendom

Vi eier flere eiendommer på Helgeland, og disse leies ut til lokale aktører som bidrar til utviklingen i regionen. Har du planer om å etablere en virksomhet på Helgeland, og trenger et lokale eller en tomt? Ta kontakt med oss. 

Drift og forvaltning

Gjennom datterselskapet vårt Real Eiendomsforvaltning Sør kan vi tilby gode avtaler på drift, forvaltning og vedlikehold av næringsbygg, boligsameier og borettslag på Helgeland.

Bemanning

Bemanning er også et av virksomhetsområdene våre, og vårt datterselskap Haneseth Facility Sør leier ut trygg og kvalifisert arbeidskraft til mange forskjellige bedrifter i Norge. Vi leverer i dag personell bl.a innenfor fagene installasjon, som eksempelvis elektro, automasjon, rør og ventilasjon.

Innenfor bygg og anlegg leverer vi eksempelvis tømrere, snekkere, sveisere / stålmontører, betongarbeidere og hjelpemenn.

Leiligheter til salgs

Vi ønsker å hjelpe deg å finne drømmehjemmet ditt. Det er en helt spesiell følelse å selge hjemmet sitt, og det skal være trygt og riktig når du skal finne deg ditt neste hjem. Boligene våre har trygge, gode og funksjonelle løsninger, og de er bygd av lokale entreprenører

Forretnings-utvikling og investering

Sitter du på en forretningsidé, men vet ikke helt hvordan du skal få liv i den? Vi er et kompetent team med mange års erfaring innenfor forretningsutvikling. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi hjelpe deg å få realisert idéen din.

bESØK OSS