Eiendomsutvikling og utleie til næringsliv og privatmarked

Eiendom

Bohlin Gruppen har 8 eiendomsselskap, herunder: Bohlin Ranenget Eiendom AS, Bohlin Eiendom AS, Binn Eiendom AS, Ranenget Eiendom AS, Comfort Building AS, Bohlin Bolig AS, Bohlin Næring AS, Nord-Norge Eiendomsselskap AS

Våre eiendommer er primært lokalisert på Helgeland, og består av utleie til både næringsliv og privatpersoner. Har du planer om å etablere en virksomhet, og trenger et lokale eller en tomt? Ta kontakt med oss. 

Real eiendomsforvaltning sør

Aktiv forvaltning

Vi er totalleverandør av tjenester for drift og forvaltning av næringsbygg, boligsameier og borettslag. Vi har sterk lokal og regional forankring for virksomheter i Nord-Norge, som bidrar til å skape et enda bedre produkt for våre kunder og ansatte.

Mobil - Bosch car service

Verkstedtjenester

Mobil AS er et bilverksted i Bosch Car Service – den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker – bensin, diesel, hybrid og elektriske biler. 

Våre velutdannede teknikere kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk, og du kjører fra oss med nybilgarantien intakt. 

Bemanning

Vårt datterselskap leverer og tilrettelegger bemanningsløsninger innenfor flere fagfelt, med hovedvekt mot bygg- og anleggsbransjen. Vi leverer trygg og kvalifisert arbeidskraft til ulike byggeprosjekter rundt om i landet.

bohlin investment group AS, KONA AS, Nord-Norge Invest AS

Forretningsutvikling
og investering

Sitter du på en forretningsidé, men vet ikke helt hvordan du skal få liv i den? Vi er et kompetent team med mange års erfaring innenfor forretningsutvikling. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg å få realisert idéen din.

h.a. hanssen og arctic rein og vilt (ARv)

Videreforedling av mat

Arctic Rein og Vilt (ARV) tilbyr produkter til dagligvare og storhusholdning. Produktene er tuftet på samiske tradisjoner og kultur tilpasset et moderne marked.

Den 116 år lokale kjøttbedriften H.A. Hanssen ble i juli 2023 også en del av vår portefølje. Den tradisjonsrike bedriften tilbyr smakfulle kjøttvarer til dagligvare og storhusholdning. 

Som følge av dette er vi stolte eiere av to lokale og tradisjonsrike bedrifter lokalisert i Mo i Rana. 

Bohlin Gruppen As